Våre bryllupspakker

Vi elsker å være med på begivenheter og ingen begivenheter er større enn foreningen av to familier. Under et bryllup har vi ett fokus og det er å kapre og lagre øyeblikkene og minnene du kan gå glipp av når du er der. Våre 4 unike pakker er beskrevet under, men disse kan også skreddersys til ditt ønske. Alle pakkene inneholder et møte med paret hvor vi blir bedre kjent og kartlegger jobben så godt vi kan.

Bryllup5.jpg

Monika-pakken

Denne pakken er basert på det første bryllupet vi utførte. Dette inkluderer både fotografering og video fra hele dagen, og er vår komplette bryllups-pakke. Vi kaprer øyeblikkene fra forberedelsene på dagen og festen på kvelden, og alt i mellom. Du vil få både foto og video som du kan benytte til å se tilbake på den største dagen i ditt liv og vise til de som ikke kunne være en del dagen.

Monika&Kristianbw-1.jpg

seremoni-pakke

I seremoni-pakken vil vi dokumentere hendelsene som skjer utenfor kirken, før seremonien, selve seremonien og sosialiseringen utenfor etter dere har sagt JA til å være hos hverandre, resten av livet. Det er et meget stort øyeblikk og derfor en viktig jobb som vi tar veldig seriøst. Her blir det tårer, latter og følelser så sterke som man ikke har følt tidligere.

Monika&Kristian-133.jpg

Fotografering hel dag

Vi følger paret igjennom hele dagen og sørger for å kapre følelsene til gjestene også.

Monika&Kristian-99.jpg

Videografering hel dag

Vi samler inn filmmateriale igjennom hele dagen og produserer en unik film etter deres ønsker.

Ditt bryllup er helt unikt og dine ønsker kan være annerledes fra våre pakker. Det eneste vi er opptatt av er å gjøre deg fornøyd. Derfor jobber vi slik at dere kan kontakte oss igjennom knappen under og fortelle hvilken pakke dere ønsker, eventuelt hvilke ideer dere har. Sammen skreddesyr vi en unik pakke som passer til ditt bryllup.