Nicolay Billaudel og Synne Krokstad er mest sannsynlig Norges sprekeste atleter. De driver med CrossFit (Functional Fitness) og er relativt dominerende på hjemmebane. Paret vant hver sin individuelle gullmedalje i det første Norgesmesterskapet i Functional Fitness, høsten 2018. Begge to drømmer om en profesjonell karriere i utlandet med sporten sin, og jobber hardere enn de fleste andre for å nå dette. Sjekk ut dokumentaren vi lagde med Synne og Nicolay under.

Njie Norge leverer produkter som er perfekt som mellommåltid eller for å få det lille ekstra ut av treningen. De ønsker at alle skal leve en litt sunnere livsstil ved å selge proteinrike produkter som deres “Propud” sortiment for eksempel. I tillegg til å promotere en sunnere livsstil igjennom sine produkter tar de også initiativet til å få med flere på Hinderløp. Sjekk ut filmen vi lagde for NJIE fra Toughest 2018.

Camilla Andersen har gjort stor suksess på sosiale medier og blitt kåret til årets influencer 2017. Det er en stor glede å jobbe med henne, hver eneste gang, og inspirerende å se hvor hardt hun jobber for å motivere andre til å leve et sprekere og sunnere liv. Sjekk ut CrossFit økta hun kjørte med jentene ved å trykke på knappen under.

I samarbeid med Funky Gine og Maxim har vi produsert en miniserie om ulike skader og hvordan man kan forebygge dem. Funky Gine snakker sammen med Osteopat Håkon Fotland om ulike skader og viser øvelser som kan lindre smerte og over tid bli kvitt skadene.

Julie Sofie Wichmann er en danser som konkurrer i toppen av hver eneste konkurranse hun stiller i. Jenta har enorm dedikasjon og er en inspirasjon for mange unge dansere.