Camilla Andersen har gjort stor suksess på sosiale medier og blitt kåret til årets influencer 2017. Det var en stor glede å jobbe med henne og se hvordan hun engasjerer sine følgere med nyttige tips for en sunnere hverdag og en sterkere kropp. Filmen kan du se på hennes blogg og vi vil legge link her så fort den er publisert. 

I samarbeid med Funky Gine og Maxim har vi produsert en miniserie om ulike skader og hvordan man kan forebygge dem. Funky Gine snakker sammen med Osteopat Håkon Fotland om ulike skader og viser øvelser som kan lindre smerte og over tid bli kvitt skadene. Sjekk ut Episode 1 på vår Youtube kanal. 

Crossfit utøver og personlig trener, Marita. En solstråle i alles hverdag som er heldig nok til å møte henne. Denne jenta brenner sterkt for trening og har et helt klart mål. Bli så god som overhodet mulig. Vi er ikke i tvil på at hun kommer til å nå dette målet. 

Julie Sofie Wichmann er en danser som konkurrer i toppen av hver eneste konkurranse hun stiller i. Jenta har enorm dedikasjon og er en inspirasjon for mange unge dansere. 

CrossFit Open er en utrolig sammensetting av 5 unike treningsøkter som utfordrer alle i hele verden. Alle har mulighet til å delta for å måle seg selv opp mot andre i verden eller mot personlige prestasjoner fra tidligere. Uansett hvor god du er, hvor sterk du er eller hva målet ditt er, kan du benytte CrossFit Games Open for å utfordre deg selv over 5 uker. Sjekk ut filmen fra CrossFit Lillestrøm, hvor 3 medlemmer gjorde sitt beste under den tredje økta av Open 2018. 

Njie Norge leverer produkter som er perfekt som mellommåltid eller for å få det lille ekstra ut av treningen. De ønsker at alle skal leve en litt sunnere livsstil ved å selge proteinrike produkter som deres “Propud” sortiment for eksempel. I tillegg til å promotere en sunnere livsstil igjennom sine produkter tar de også initiativet til å få med flere på Hinderløp. Sjekk ut filmen vi lagde for NJIE fra Toughest 2018.