Med visjon om å spre budskap og historier, et enormt engasjement for film og foto, var det naturlig å jakte drømmen.

 

Achieved Media ble startet av to gutter som sikler etter utstyr, bruker flere døgn på å se igjennom tutorials for å plukke opp nye triks og ELSKER å fortelle historier. 

Vi elsker en god rød tråd igjennom teksten. Vi elsker å formidle budskap som engasjerer. Vi elsker sjokkerende hendelser som tilslutt knyttes opp mot historien.

 

THE GUYS

Macro.jpg

Andreas Høiskar

Stillbilder og redigering. Mitt mål på et oppdrag er å finne det unike minnet og kapre dette igjennom kamera. Det er ikke lett å fortelle historier igjennom et bilde, men når du klarer det blir det spektakulært. Jeg brenner for naturlige og unike portrett bilder, som forteller hvem personen er, ikke viser hvordan h*n ser ut. 

Achieved Media

Espen Rødsand

Videoinnspilling og filmredigering. Når det kommer til innhold i markedsføring så betyr historien mye mer enn alt annet. Utstyret vi benytter gir oss høy kvalitet, men det er også enkelt slik at vi lettere kan manøvrere og kapre de unike øyeblikkene raskt. Min favoritt er hverdagslige filmer, som dokumenterer prosessen til en bedrifts produktutvikling eller en idrettsutøvers hverdag.